Druhý podzimní seminář Jak úspěšně začít podnikat v gastronomii?
27. 11. 2019
Zveme vás na seminář pro nové a začínající gastro sociální podnikatele v provozovnách typu restaurace, kavárna, bistro, penzion, bar, občerstvení.
KDY:
27.11. 2019 od 9:00 – 15:00 REGISTRACE
KDE:
budova MPSV, Karlovo náměstí 1359/1, 128 00 Praha 2 – Nové Město, zasedací místnost č. 323
KDO:
František Korál – konzultant, lektor a marketingový expert pro oblast HORECA (gastro provozy). Díky více než patnáctileté praxi v korporaci FMCG, zaměření HORECA – restaurace, bary, hotely, velkoobchody, má zkušenosti s přímou podporu gastro provozů, vedením projektů analyzující a podporující všechny oblasti v pohostinství a hotelnictví i zkušenosti s vlastním gastro provozem.
PROGRAM:
– Trendy v gastronomii, vývoj trhu v ČR
– Základní principy úspěšného gastro podniku
– Podnikatelský business plán
– Cílová skupina a spotřebitelské chování
– Výběr místa – vliv lokality a konkurence
– Cesta spotřebitele – výběr podniku, exteriér, interiér, hot spots
– Prodejní nástroje, nabídka a marketing
– Food cost, kalkulace, vliv na profit podniku
– Suroviny vs. technologie přípravy pokrmů
– Vliv personálu na chod podniku a jeho potenciál k vyššímu profitu
– Manažerské gastro rutiny – nejdůležitější činnosti při vedení gastro podniku
– Kontrolní nástroje, legislativa a další praktické znalosti
– Diskuze na konec
Možnost individuálních konzultací po skončení semináře.
Kontaktní osoby na případné dotazy:
sarka.vokalova@mpsv.cz, tel: 770 116 520
gabriela.kurkova@mpsv.cz, tel: 770 116 519
Vzhledem k omezené kapacitě místnosti neváhejte s registrací.
Seminář není zpoplatněn.
Seminář proběhne v rámci projektu Podpora sociálního podnikání v ČR, registrační číslo CZ.03.2.60/0.0/0.0/15_016/0006098.
Zveme vás na seminář pro nové a začínající gastro sociální podnikatele v provozovnách typu restaurace, kavárna, bistro, penzion, bar, občerstvení.…